Post-boda Toni i Davinia . Barcelona

79COSES / Boda / / 1 Comment / 3 likes

Barcelona 6 del matí.

Sona el despertador al carrer Diputació de L’eixample esquerre de Barcelona. Motxilla carregada amb tot l’equip per passar un dia emocionant fent el que més m’agrada, la fotografia de boda. No sols de bodes, si no de persones i els sentiments que desprenen. Baix, al carrer, la parella m’espera i anem cap a la primera parada, els bunkers del Carmel. Un lloc on no havia estat mai i em va sorprendre. La nostra sorpresa és que no estem sols!!!! Ja hi havia companys esperant que ixquera el sól

Després de passar una bona estona i fer-se de dia completament vam baixar cap al Parc Güell, lloc on ja havia fet alguna pegada fotografia postboda. Vam fer bé anant tant prompte, ja que de sobte va entrar una «marubunta de japonesos» i passar desapercebuts era ja més difícil.

Com teníem tot el matí per davant anem cap al jardí de Laberint d’Horta, un autèntic laberint natural on s’han rodat moltes escenes de pel·lícula. La veritat que ens vam perdre per dins dues o tres vegades…

I per finalitzar la sessió vam anar a plaça d’Espanya, però...Oh!! Sopressa!! Era la Marató de Zurich i no cabia una ànima en aquell lloc. Aleshores vam optar per anar al Palau Sant Jordi.

Gran dia que van passar amb Toni i Davinia...Gràcies

Tornant en el infernal Euromed cap a Alacant vaig acabar de lleguir un llibre, i una de les ultimes frases d’aquest em va agradar molt i per això finalitze amb ella..

Sigues el que sigues a la vida, lo important és tenir cor.

Xixona 12 de la nit.

Zzzzzzzz

Marcos Ros . 79COSES

1 Comment

  1. Marc  —  15 marzo, 2017 at 7:09 pm

    Una paraula.
    ¡FANTASTIC¡

    Responder

Deja una respuesta